Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pakowanie na wyjazd w dziką głuszę :) wasze rady i sugestie .
Przepraszam, że wcześniej nie napisałam.  Oczywiście już służę radą i pomocą Uśmiech Ja na taki wyjazd bym zabrała ze sobą przede wszystkim podstawowe sprzęty kuchenne. Czyli mały czajnik, jeden garnek, sztućce. Oczywiście prowiant, bo przecież jedzenie jest bardzo ważne. Do tego zabierz ze sobą zapałki lub zapalniczkę. Musisz mieć coś czym rozpalisz ogień. Bo te takich domkach nie ma ogrzewania miejskiego przecież. Musisz się dowiedzieć, czy gospodarze zapewniają drewno lub węgiel na ogień do ogrzania domku. Musisz spakować sobie ubrania : ciepłe bluzy, swetry, skarpety damskie zimowe, ocieplane spodnie, ciepłe leginsy, podkoszulki, ciepłe piżamy . Pamiętaj, że wizyta na wsi, takiej prawdziwej wsi to przygoda dla odważnych. Jeśli chcecie stanąć oko w oko z naturą to na wsi będziecie miały na to wielką szansę. Poznacie życie naszych dziadków i pradziadków. Dzisiaj na wsi mieszka się dla przyjemności a nie tak jak kiedyś , kiedy życie na wsi było bardzo ciężkie. Kiedy wszystko trzeba było zrobić samemu. Ja bym szukała domku z kominkiem, widok palących się szczap drewna należy do najpiękniejszych widoków jak można zobaczyć. Kominek tworzy niepowtarzalny klimat, polecam Ci serdecznie wynajem domku z kominkiem.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pakowanie na wyjazd w dziką głuszę :) wasze rady i sugestie . - przez sas.sabina - 12-12-2015, 06:44 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości